Kinderboekenweek thema: Vriendschap "Kom erbij!

28 september 2018
We openen onze kinderboekenweek op woensdag 3 oktober. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Dit mag feestelijk of rond het thema bijv. als een duo zoals Buurman en Buurman, Jip en Janneke, Kikker met zijn vriend. Of je kiest ervoor om met vrienden in dezelfde ( kleur) kleding naar school te gaan of misschien als een personage uit een boek, film, of als leden uit een popgroep. We gaan deze periode veel lezen en werken aan en over vriendschap en we doen allerlei activiteiten . O.a. op donderdag 4 oktober gaan we op speurtocht en op woensdag 10 oktober houden we ateliers in alle groepen. We sluiten dit project feestelijk af met een Fair op donderdag 18 oktober van 14.30-16.00 uur. (Verdere informatie volgt.)
  • Image5df61e6e1745427c9dddf9744804fa4f